_DSF8089

Champagne- och vinprovning

CHAMPAGNEPROVNING | 795

Denna grundkurs i champagne där vi går igenom både historia, druvor, geografiska lägen samt det fantastiska och högst traditionella hantverk som tillverkning av champagne de facto är.

Vi provar fem olika sorters champagne som skiljer sig åt både vad gäller framställningsmetod, druvsammansättning, distrikt och årgång, allt under ledning av vår erfarna och kunniga sommelier.

 VINPROVNING |  från 495

Välj mellan olika teman, som till exempel ”från Valpolicella till Amarone” där vi provar oss igenom de mest klassiska vinerna från Venetoregionens världsberömda distrikt Valpolicella – hem för bland annat Amarone.

Ni kan självklart även välja att prova viner från utvalda distrikt såsom exempelvis Bourgogne, Bordeaux eller varför inte Piemonte? Där har ni möjlighet att även välja inriktning, det vill säga om ni skulle önska en provning av några av de mer exklusiva vinerna från dessa distrikt eller om ni önskar en lite bredare och mer generisk provning av de olika typer och inriktningar av vin som återfinns i respektive område. Kort sagt, det finns nog inte en provning som vi inte löser – så tveka inte att fråga.

Väl mött!

Minimum antal deltagare: 8 personer. Välsmakande tilltugg ingår i samtliga provningar.

Atrium_logo_white
  1. måndag - torsdag
  2. fredag - lördag
  3. söndag
  1. 24 december - 25 december
  2. 26 december - 29 december
  3. 31 december
  4. 01 januari - 02 januari
vgr-logotyp-td

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.