JOBBA HOTELL­IFRÅN OCH FÅ MER GJORT

Många gånger kan det vara effektivare och definitivt mer inspirerande att arbeta i en trevlig hotellobby. Därför har vi skapat avslappnade och arbetsvänliga ytor som du kan nyttja vardagar mellan 08.00-17.00. Självklart finns här fritt WI-FI, gott kaffe, arbetsbord med eluttag och möjlighet att boka mötes- och konferensrum. Och du, att sitta hos oss och arbeta är helt kostnadsfritt. Vi tycker helt enkelt att det är schysstare så.

Tänk utanför kontoret. Välkommen till vår lobby-workspace.

Frukost & Lunch

Behöver du ladda med lite energi? Starta dagen med en stor hotellfrukost och du står dig garanterat i många timmar. Eller varför inte en nordisk lunch på Noot?

Frukost 195:-  |  vardagar kl 07-09
Lunch från 130:-,  Take Away sallad 95:-  |  vardagar 11.30-16
 

 

Executive Lounge 400:-

Sitt exklusivt och lite mer avskilt i loungen med utsikt över Drottningtorget. Fritt kaffe, te, dricka, bubbelvatten och snacks. 

Mötesrum & DIGITALA MÖTEN

Behöver du ta ett möte i enskildhet eller koppla upp dig på ett digitalt möte? Vi har konferenslokaler med videoutrustning i alla storlekar. Hyr per timme, hel- eller halvdag. Kontakta receptionen för priser eller ring konferensbokningen 031-758 5040 (8-17).

NYHET! Hyr ett Hybridrum för digitala möten
200 kr /timma/per person inkl. kaffe

Gym, yoga & spa

Ta ett fysiskt break och besök Hagabadet Drottningtorgets fina Spa & Yoga Studio på hotellet. Träna i välutrustat gym med maskiner från Technogym Artis, boka en yogaklass eller varva ner i vårt Premium Spa. En lugnande plats som är tillägnad välbefinnande och hälsa. En livsstilsoas för alla sinnen.

Kontakta Hagabadet Drottningtorget för bokning och pris.
drottningtorget@hagabadet.se  T: 031-600 600

Utskrift och kopieringsservice

Kanske behöver du skriva ut ett avtal eller kopiera ett kontrakt? Kontakta receptionen för hjälp och priser.

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör
  4. sön Stängt

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.