drönaren (68 av 159)
BluTalks_Banner_1920x1080_2

Blutalks

Frigör ditt inre mod och förändra ditt liv!

Välkommen till En Modigare Söndag tillsammans med Lasse Gustavson och en modig gäst där du inspireras till att bli en modigare, mer insiktsfull och starkare version av dig själv.

Lasse är brandmannen från Göteborg som överlevde en kraftig gasexplosion mot alla odds. Hans berättelse om överlevnad, återhämtning och att finna styrkan att fortsätta är gripande och något som inspirerar dig långt efter föreläsningens slut.

Tillsammans med en modig gäst kommer Lasse att dela med sig av insikter och överraskningar. Låt dig beröras av deras resa och lär dig hur du kan hitta din egen inre styrka.

Hur övervinner man egentligen sina rädslor och hur fortsätter livet att berrikas efter en traumatisk händelse? Få praktiska verktyg om modet till att bli din bästa version av dig själv. 

Med andra säsongen av Blutalks för dörren vill vi rikta ett stort tack till vårens alla gäster och föreläsare. Vår scen fylldes av så mycket glädje och inspiration och redan nu ser vi fram emot höstpremiären. Tillsammans med Lära för Livet kommer vi erbjuda en rad fantastiska föreläsningar som vi hoppas kommer inspirera minst lika mycket som vårens. 8 september är det premiär, håll utkik här och på Instagram för senaste nytt om höstens line-up av föreläsare.

EN MODIGARE (Instagram Post)
Atrium_logo_white
  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag
vgr-logotyp-td

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.