Aktuellt

Kolla på fotbolls-EM hos oss!

Efter att ha blivit uppskjutet så är nu UEFA Euro 2020 snart i full gång och med en stark EM-trupp ser vi fram emot att följa de blågula i Grupp E. Vi har skapat som ett litet vardagsrum framför vår tv i Atrium Bar & Restaurant och ser fram emot att ni gör oss sällskap där! Vi kommer visa alla matcher fram till 22:30 då vi på grund av pandemin måste stänga. Vår eminenta kock Michael står redo i köket och förutom våra Atrium-klassiker erbjuder vi hamburgare och öl för 195 kr. Sveriges första match är den 14 juni men vi sparkar igång på lördag 12 juni med Wales vs. Schweiz kl. 15.00. Varmt välkomna! 

ERBJUDANDEN I SOMMAR

Relax! Med våra sommarpaket är det precis det du kan göra. Checka in i en trygg oas mitt i Göteborg och njut av spa med socialt avstånd, mysig tre eller femrättersmiddag och en ljuvlig hotellfrukost. I sommar kan du välja och vraka bland fyra olika paket. Bo extra lyxigt i svit med bubbel eller välj ett rymligt standardrum med middag och spa. 

BOKA SOMMARPAKET
boka@radissonblu.com 031-758 5000
Uppge när ni vill besöka spa och äta middag.

Staycation

Erbjudandet gäller tillsvidare, alla dagar i mån av plats. 
 

Minimiålder för sviter utan målsmans sällskap är 25 år. 
Minimiålder för spa är 16 år. Kids Spa från 6 år i sällskap med vuxen mellan kl 08-10. 
För allas säkerhet är maxantalet besökare till vårt spa begränsat. Boka tid för ditt besök i god tid.

Att ta hand om varandra är vad gästfrihet handlar om. Vi har utökat våra rutiner för att passa det nya normala. Du skall tryggt kunna njuta av ett besök hos oss. Läs mer om de speciella åtgärder vi vidtagit för att begränsa smittspridning.  
✔️ SGS Validated Hotel #radissoncares

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör
  4. sön Stängt

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.