Á LA CARTE
SERVERAS I ATRIUM RESTAURANT
Dagligen 17–22
FÖRRÄTTER
-
145
TOAST SKAGEN
Med amerikansk löjrom, 20 g. | 215
-
235
KALIX LÖJROM
Brioche, rödlök, gräddfil, dill, citron, gräslök
-
165
SMÖRSTEKTA KANTARELLER
Grillat surdegsbröd, svampemulsion, persilja, silverlökssallad
-
165/245
OST- & CHARK | halv/hel
Kökets val av ostar och kallskuret. Serveras med bröd, kex och marmelad
HUVUDRÄTTER
-
325
STEKT TORSKFILÉ
Gröna blad, kokad potatis, löjrom
-
265
DAGENS FÅNGST
Vänligen fråga om dagens fångst.
-
365
KOLGRILLAD RYGGBIFF
Pommes Pont Neuf, krispig lök, rostad schalottenlök, cognac- och grönpepparsås
-
355
HJORTSTEK
Tryffelpotatis- och rotselleriterrine, smörstekt kantarell, groddar, rotsellerismulor, portvinssky
-
295
HAVSKRÄFTSOPPA
Handskalade räkor, vit fisk, kräfta, blåmusslor, grillat surdegsbröd, aioli
-
175
ROSTAD KIKÄRTSSALLAD (V)
Quinoa, rostad paprika, ruccola, pressad vattenmelon, rödbetshummus, vinägrett
KLASSIKER
-
245
HAMBURGARE
Bacon, karamelliserad lök, cheddarost, tryffelbearnaise, briochebröd,. Serveras med pommes frites.
-
215
CAESARSALLAD
Bacon, romansallat, parmesanost, krutonger. Ditt val av kolgrillad kyckling, handskalade räkor och halloumi.
-
195
DAGENS HUSMAN
Vänligen fråga om dagens husman.
-
225
RAVIOLI (V)
Getostskum, ricotta, spenat, nötter
EFTERRÄTTER
-
120
Bananglass
Hasselnötspralin, bananbröd
-
129
Kokospavlova
Vaniljgrädde, säsongens frukt, lemon curd
BARNMENY
-
105
HAMBURGARE
Sallad, ost, pommes frites, dipp
-
105
CHICKEN NUGGETS
Pommes frites, dipp
-
105
KÖTTBULLAR
Potatismos, gräddsås, lingon
-
105
FISH & CHIPS
Sallad, grillad citron, dipp
-
105
SPAGHETTI BOLOGNESE
-
55
GLASS
Två kulor, chokladsås
- Telefon 031-758 50 51
- Email restaurangen@radissonblu.com
- Adress Södra Hamngatan 59 401 24 Göteborg
- måndag - torsdag
- fredag - lördag
- söndag
- 24 december - 25 december
- 26 december - 29 december
- 31 december
- 01 januari - 02 januari

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.