DSC06882-

Bröllop

Att gifta sig på Scandinavia är något alldeles speciellt. Omgiven av modern, skandinavisk design mitt i centrala Göteborg gör vårt hotell till ett självklart val. 
Behöver era gäster övernattning? Med 355 olika rum och sviter är vi säkra på att de kommer komma i tid till brunchen dagen efter.

Vår organisatoriska erfarenhet i kombination med glädjen över att få planera ert drömbröllop innebär att vi tar ett helhetsgrepp. Allt börjar med ett första möte med vår bröllops- och eventkoordinator. För oss är planeringen en del av upplevelsen. 
Tillsammans går vi igenom de olika momenten till vi har skapat en bröllopsdag som ni bara inte kan vänta med att få uppleva tillsammans med nära och kära. 

Med bröllopstårtor från Steinbrenner & Nyberg, hantverksmässigt tillagad mat av vårt eminenta köksteam med Michael McGrath i spetsen och en vinlista framtagen av våra sommelierer är ni väl omhändertagna. Från välkomstskål tills det blivit dags att skära tårtan tillsammans.

Lägg därtill erfaren servispersonal, den senaste tekniken för ljud och ljus och som kronan på verket i Scandinavias bröllopserbjudande – Suite Lars Wallin. 
Den svenska designern har givits kreativ frihet att göra om en av våra hörnsviter. Resultatet? Något alldeles extra för alla som vill fira kärleken. 
Komplett med unika detaljer såsom Rebel Walls-tapeterna och porslinet från Fyrklövern. Med sitt guldskimmer andas svitens interiör en drömsk romantik.

Vi har dessutom ett brett nätverk av fotografer, dj:s, skräddare, klädleverantörer, hårstylister, tryckerier och annat som behövs dagen till ära. 
Vill ni anlända med häst & vagn? Då ser vi till att inga bilar står i vägen framför entrén. 
Ska familjehunden vara med på er speciella dag? Vi rastar gärna mellan varven så det inte blir otåligt. 

Vi vet inte hur ni känner men vi längtar efter att få sätta i gång:) 

 

Kontakt

031-758 5040

brollop.scandinavia@radissonblu.com

Atrium_logo_white
  1. måndag - torsdag
  2. fredag - lördag
  3. söndag
  1. 24 december - 25 december
  2. 26 december - 29 december
  3. 31 december
  4. 01 januari - 02 januari
vgr-logotyp-td

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.