RDBLU Scandinavia Hotel Gothenburg-0322-21

Att gifta sig på Radisson Blu

Att gifta sig på Scandinavia är något alldeles speciellt. Omgiven av modern, skandinavisk design mitt i centrala Göteborg gör vårt hotell till ett självklart val. Behöver era gäster övernattning? Med 355 olika rum och sviter är vi säkra på att de kommer komma i tid till brunchen dagen efter.

Vår organisatoriska erfarenhet i kombination med glädjen att få hjälpa till att arrangera ert drömbröllop innebär ett helhetsgrepp som börjar med ett första möte och som inte avslutas förrän ni checkat ut som äkta makar. 

Med bröllopstårtor från Steinbrenner & Nyberg, hantverksmässigt tillagad mat av vårt eminenta köksteam med Michael McGrath i spetsen och en vinlista framtagen av våra sommelierer, är ni väl omhändertagna från välkomstskålen tills dess att det blivit dags att skära tårtan tillsammans.

Lägg därtill erfaren servispersonal, den senaste tekniken för ljud och ljus och som kronan på verket i Scandinavias bröllopserbjudande – den specialdesignade Suite Lars Wallin. Den svenska haute couture-designern har givits kreativ frihet att göra om en av våra hörnsviter och resultatet är något alldeles extra för de som vill fira kärleken. Med sitt guldskimmer andas svitens interiör en drömsk romantik.

Låt oss göra planeringen av ert bröllop till en del av upplevelsen. Tillsammans går vi igenom de olika momenten tills vi har skapat ett upplägg som ni bara inte kan vänta att få uppleva ihop med nära och köra.

Vi har dessutom ett brett nätverk av fotografer, djs, skräddare, klädleverantörer, hårstylister, barberare och allt annat som behövs dagen till ära. Vill ni anlända med häst & vagn? Då ser vi till att inga bilar står i vägen framför entrén. Ska familjehunden vara med på er speciella dag? Vi rastar gärna mellan varven så det inte blir otåligt. 

Vi vet inte hur ni känner men vi längtar efter att få sätta i gång! 

Atrium_logo_white
  1. måndag - torsdag
  2. fredag - lördag
  3. söndag
vgr-logotyp-td

Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.