Nyårsfirandet på Atrium
Skåla in det nya året med femrätters middag och en gnistrande show! Släpp nyårsfixandet, svira om till festkläderna och låt oss servera dig denna nyårsafton.
På scen står de glittrande sångerskorna Karin Funk och Linda Holberg tillsammans med pianisten Mattias Strömberg. Mellan rätterna bjuds det på allt från klassiska låtar, bombastisk filmmusik till jazziga toner. Efter middagen höjs partystämningen - då dansar och sjunger vi in det nya året tillsammans!
MENY
Aptitretare
Krabba, dill, schalottenlök, hummeremulsion
Förrätt
Löjrom från Bottenviken, smörstekt brioche, gräslök, pannacotta på crème fraiche, picklad lök
Första varmrätt
Pocherad sjötungafilé, blåmusslor, spenat, klassisk sjögräsvelouté
Andra varmrätt
Timjanrostad oxfilè, potatis- och saltbakad rotselleriterrin, confiterad kungsmussling, schallottenlökspuré, portvinsås
Pre-dessert
Limetarte med rödbetsmaräng
Dessert
Chokladterrin, hallongelé, kanderade hasselnötter
Pris/person 1250 kr
Barn upp till 12 år 525 kr
VEGETARISK MENY
Aptitretare
Jordärtskockspannacotta, krispig jordärtskocka, rostade hasselnötter, picklad morot
Förrätt
Pumpagnocchi, friterade salviablad, rostade frön, getost, olivolja
Varmrätt
Rostad spetskål, rostade groddar och tryffelrot, selleripuré, picklade skogschampinjoner
Pre-dessert
Limetarte med rödbetsmaräng
Dessert
Chokladterrine, hallongelé, kanderade hasselnötter
Pris/person 1050 kr
- Telefon 031-758 50 51
- Email restaurangen@radissonblu.com
- Adress Södra Hamngatan 59 401 24 Göteborg
- måndag - torsdag
- fredag
- lördag
- söndag
- 23 december - 26 december
- 27 december - 28 december
- 29 december - 30 december
- 31 december
- 01 januari
- 02 januari
- 03 januari - 04 januari
- 05 januari - 06 januari
Sugen på en hotellfrukost? Kontakta oss för bordsreservation.